In de tweede voorronde voor de finale van Junior Eurosong heeft Femke uit Morkhoven het dinsdag gehaald van junior Seppe.

Tot en met donderdag 29 september kan je elke dag op Ketnet naar de overige voorrondes kijken.



In die voorrondes nemen twee juniors het tegen mekaar op, slechts één van hen kan doorgaan. De winnende  vier finalisten nemen het vrijdag 30 september tegen elkaar op in een spannende live finale-show.

Ondertussen maken ook de fans van Femke  zich klaar voor de finale die nu vrijdag op Ketnet wordt uitgezonden en waarin een aantal stemrondes zitten die de winnende kandidaat zullen aanduiden.

Ook de grote zussen  van Femke, Anke en Ymke Verschueren  zetten al hun troeven in om de kleinste van de familie klaar te stomen voor de live uitzending van vrijdag 30 september.

Je kan nu vrijdag samen met de fans van Femke de finale-show mee volgen in de Stedelijke Muziekacademie in de Hikstraat in Herentals.

De deuren van de Stedelijke Muziekacademie zwaaien om 17u30 open en de live uitzending start om iets voor 18.30u. Ook van thuis uit kan je via SMS stemmen voor Femke met haar feelgood liedje 'Een kusje meer'. Doen !


Blijf Femke volgen op onze ThalsFM- Nnieuws site.